За нас

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ


Haniel Bio е първият онлайн магазин, който предоставя натурални продукти на достъпни цени, като насърчава потребителите да пазаруват по-малко на брой, но от точните продукти.

Стремим се да намираме нови, интересни и увлекателни практики към ежедневната ни рутина, които да имат дълготрайни и полезни резултати. Поддържаме баланса между цена и качество, защото вярваме, че природата и нейното богатство трябва са достъпни за всеки един от нас.

 

ПРИНЦИПИ

  • Разчисти ненужното. Екипът на Ханиел насърчава разумното пазаруване. По - малко е повече и не се нуждаем от много, различни продукти, а от точните.
  • Изпробваме лично. Качеството е изключително важно за нас, затова лично изпробваме продуктите, преди да ви ги предложим.
  • Споделяме знание и опит. Внимателно подбираме и обогатяваме знанията си, като целим да се превърнем в доверени и предпочитани партньори.
  • Вярваме в колективната отговорност. Големите промени започват първо от самите нас. Приветстваме и подкрепяме всеки малък жест или лична промяна, които биха оказали полезно въздействие върху по-доброто ни съществуване и опазването на природата.
  • Растем заедно. За нас мнението и нуждите на клиентите ни са най-важни. Търсим и намираме нови решения, за да се впишем в ежедневието на всеки един от тях.
  • Лоялност и приятелство. Приемаме нашите клиенти и партньори за приятели и винаги търсим най-добрите решения за всички страни.

Съчетаваме полезното с приятното.

С подходящите продукти, информираност и мотивация, лесно можем да си осигурим необходимата дневна грижа и постоянство за по - добро здраве и красота.

Да върнем природата в ежедневието…

Целим да се превърнем в предпочитан източник на информация и полезни съвети, в комбинация с богат избор от качествени продукти, подходящи за индивидуалните цели на всеки клиент.  Ханиел Био свързва мъдростта и опита на вековете с иновацията и креативността на 21 век, за да осигури  по-пълноценна динамика на живот.

Залагаме на продукти, вдъхновени от природата и се стремим да предлагаме практически съвети за ежедневната им употреба.